Verdens største cloud-baseret databehandlingsplatform

Det er lige præcis hvad Microsoft Azure er. En af grundene til den er verdens største er at den understøtter alle styresystemer og sprog. Det giver selvfølgelig sig selv at det er kompatibelt med Windows, men det der gør at Azure skiller sig ud fra andre i branchen er at det også virker til Linux, SQL server, C# og Java. Mange cloud løsninger, som Microsoft Azure, er kompatible med det store styresystemer som Windows og Linux. Men det er de færreste der taler sammen med f.eks. Java og C#. Det er med til at gøre Azure ekstremt anvendeligt og tilgængeligt for mange verden over. 

I og med Microsoft Azure er verdens største indenfor sin branche, er det naturligvis også eftertragtet at blive ekspert på denne platform. Vil du gerne uddanne dig indenfor netop Microsoft Azure, så har Global Knowledge over 50 forskellige certificeringer og kurser, som du kan tage. 

Styrk dine karrieremuligheder 

Cloud-baserede databehandlingsplatforme, og bare cloud i det hele taget, er noget der er kommet for at blive. Det bliver stadig større og større år for år. Derfor kan du styrke dine karrieremuligheder ved at udvide dine kompetencer med et kursus eller en certificering om Microsoft Azure. Hvis du tager et kursus hos Global Knowledge i Azure, er du med det samme ekstrem eftertragtet i markedet. 

Azure er et ekstremt skalerbart, hvorfor det breder sig som en steppebrand hos mange virksomheder rundt om i landet. Selvom det kan være en engangsforestilling at få hjælpe til opsætning af Microsoft Azure i en given virksomhed, så vil der altid være efterspørgsel på kompetente folk, som kan hjælpe. Med en så stor platform som Azure, vil der uundgåeligt opstå nogle udfordringer og det er sjældent at der er interne ressourcer i virksomhederne til at tage sig af disse. Der er netop her at folk som er certificerede bliver efterspurgt. 

Kan du se dig selv blive en af de næste til at blive certificeret i Microsoft Azure. Eller trænger du bare til nye udfordringer og udbygge dit i forvejen flotte CV? Så vil jeg anbefale dig at starte med at tage et kig på Global Knowledge hjemmeside, hvor du finder alt information, samt en oversigt over de konkrete kurser og certificeringer.