Træning i 2020 foregår derhjemme

Der er to ting indenfor fitnessverdenen som er blevet væsentligt mere populære henover de seneste år, og det er spinning og hjemmetræning. Det er svært at sige præcis hvorfor spinning er steget så markant i popularitet rundt omkring. En af grundene er helt sikkert at det er nemt at komme i gang, selvom du er i dårlig form. Hjemmetræningen er der til gengæld en mere naturlig forklaring på. Tiderne ændre sig, og folk har mere og mere travlt med arbejde og andre hobbyer, at det kniber med at finde tid til træningen. Derfor har mange fået øjnene op for hjemmetræning. 

Men hjemmetræning kan være et vidt begreb. Dog er der alligevel en form for hjemmetræning som er mere populær end andre og det er motionscyklen. En motionscykel er noget stort set alle har plads til, hvilket gør den til et sikkert valg blandt mange. Dog synes nogle at motionscykler kan være dyre, og ja de er ikke det billigste træningsudstyr du kan anskaffe dig, men hvis du stiller det op mod hvad et fitness medlemsskab koster dig, så har en motionscykel hurtigt tjent sig selv hjem igen. 

Hvilken motionscykel skal du vælge?

Hvis du overvejer at investere i en motionscykel, men er i tvivl om hvilken en du skal købe, så forstår jeg dig godt. Men bare rolig jeg er her for at forsøge at hjælpe dig. Det første du skal gøre op med dig selv er, hvilken typen af motionscykel vil du gerne have. Her er der 3 slags. De to mest almindelige er, den helt klassiske, som er bygget op som en “normal” cykel. Dertil kan du få en, hvor du sidder ned, ligesom du ville gøre på en stol eller lignende. Den 3. løsning er en motionscykel, hvor man skal bruge armene i stedet for benene. Det kan måske lyde mærkeligt, men den er god nok. Det giver selvfølgelig sig selv, at du vil få væsentligt mere træning i dine arme end ben. Men det vigtigste formål med en motionscykel er at få pulsen op og komme i bedre form, og det gør alle 3 motionscykler.