Tag din madlavning til et nyt niveau med et Microplane rivejern

Et rivejern er et køkkenredskab, som kan bruges til meget mere, end de fleste tror. Selvom de færreste egentlig tænker over rivejernet, er det noget alle har brug for i køkkenet. Det er derfor også vigtigt, at du investerer i et godt rivejern, hvis du vil have det fulde ud af dine råvarer, når du laver mad.

Et Microplane rivejern kan hjælpe dig med at tage din madlavning til et nyt niveau. Det er et rivejern, som bruges af mange professionelle kokke, fordi kvaliteten er så god. Kanterne er ætsede i stedet for standsede, hvilket giver et perfekt skåret resultat. Det betyder også, at råvaren ikke bliver flået og revet op, men snittet, hvilket holder på både smag, duft og saft.

Vælg blandt forskellige designs

Microplane rivejern fås i mange forskellige designs, så du altid kan få et, som passer til dit formål. Der kan være stor forskel på, hvordan en råvare skal rives alt efter, hvilken ret det er til. Du kan derfor både få rivejernene i grovere og finere varianter. De er særligt designet til at passe til forskellige typer af råvarer, såsom chokolade, nødder, løg, kanel, citrusfrugter og ost. Desuden kommer de i mange forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst ind i dit køkken. 

Alle produkter er enormt lette at rengøre, og mange af dem kan også komme i opvaskemaskinen. Du behøver derfor ikke bruge tid eller besvær på at få dem rengjort efter brug.

Prøv et mandolinjern fra Microplane

Hvis du allerede har et godt rivejern, kan det være, at du skal overveje om, du har brug for et mandolinjern. Microplane laver nemlig også nogle særligt gode mandolinjern, som kan være en rigtig stor hjælp i køkkenet.

Forskellen på et mandolinjern og et rivejern ligger hovedsageligt i, at mandolinjernet bruges til at snitte frem for at rive. Du kan for eksempel bruge den til at skære kartofler og lignende i meget tynde skiver. Det er både lettere, hurtigere og mere præcist end, hvis du bruger en kniv.