Skandinaviske møbler, der passer til enhver bolig

Boligens indretning kan ofte blive kedelig, når man har vænnet sig til den over en længere periode, og vi har som mennesker brug for, at der sker lidt nyt i vores liv. Når den impuls eller det behov kommer, hvor at der skal ske lidt nyt, så er en af måderne, hvorpå man kan puste nyt liv i livet gennem ny boligindretning. Selvom man tænker, at det ikke er nok, og at det fortsat vil være de samme kvadratmeter, så er det overraskende, hvor stor en omvæltning det kan gøre, at få nye møbler ind. 

Husk at lægge en plan, inden du shopper løs

Men inden man går ud for at kigge på møbler, så er det vigtigt at have lagt en plan for, hvordan at den nye indretning skal se ud, så man ikke ender med at have vidt forskellige møbler og stil, hvilket blot vil gøre, at boligen føles rodet og ubehagelig at bo i. Design er bestemt ikke et element, der skal fnyses af, og det kan være tid godt givet ud at overveje, hvordan og hvorledes man bedst skaber sammenspil mellem de forskellige møbler, man ønsker at få ind. 

Det vigtigste man skal have styr på, inden man går på den store indkøbstur er at matche møblernes størrelse med rummets størrelse. Gør man ikke dette, så vil værelset enten føles alt for tomt eller alt for klaustrofobisk, hvor at begge alternativer vil gøre rummet ubehageligt at befinde sig i. Møbler kan blive fortabte i et rum, og på samme måde kan selve rummet blive fortabt i møbler. Det kan derfor være en god idé at afmåle rummet, så man er klar over dimensionerne. På den måde bliver det også væsentlig lettere at finde de møbler, som passer ordentligt ind i boligen. Man kan derved ramme rigtigt med det første skud på stammen. 

Hay er et af nordens helt store møbel-mærker

En af de store mærker, der laver interiør og møbler, som de fleste af os danskere elsker er Hay. Hay laver nemlig møbler, lamper og andet indventar til boligen, som bliver lavet ud fra den skandinaviske tankegang om at mindre er mere. Det minimalistiske kan i høj grad bruges til at fremhæve enkelte aspekter af boligen, som man er særlig stolt af, og dertil så gør minimalismen også, at boligen fornemmes som værende større end den egentlig er, hvilket selvfølgelig er en skøn ting, hvis man bor inde i byen.

Hay laver sofaborde, sengetøj og andre møbler som eksempelvis en Hay barstol, hvis man er til den slags. Der er næsten ikke et møbel, som de ikke laver. Er man derfor på udkig efter lækkert design, så kan det findes hos Designdelicatessen.dk