Skal du have hjælp til Facebook annoncering?

Få hjælp til Facebook annoncering fra Adtimize. Adtimize er et digitalt markedsføringsbureau, som har specialister inde for alle grene af digital markedsføring. Og et af deres store fokuspunkter er selvfølgelig Facebook annoncering. Facebook er det klart største og mest benyttede sociale medie, og efter Facebook har lanceret deres annonceringsplatform, så kan du ramme din specifikke målgruppe med din annonce. Nu tænker du måske: ”Okay, det lyder nemt! Kan jeg bare selv sætte en annonce op, og så ser lige præcis min målgruppe mine produkter? Det gør jeg da bare!” – Men så nemt er det skam ikke. Der er en grund til, at der er rigtig mange ude i verden, som arbejder og specialiserer sig i Facebook Ads. På Facebook er der nemlig mange om buddet. Det er ikke længere dine direkte konkurrenter, som sælger det samme som dig, men her er det alle, der også vil ramme din målgruppe.

Udover at der er flere om buddet til en specifik målgruppe, så er der konkurrence om pladserne. Facebook annoncering fungerer faktisk som en auktion, og det er højest budende der vinder pladsen. Derudover så beregner Facebook din relevansscore ind i regnestykket. Og det er nok der, de fleste af os falder fra. Jeg vil derfor klart anbefale at bruge et bureau ligesom Adtimize.

Få sparring og højere omsætning

Bedre omsætning? Det er noget vi kan forstå. Og hvem vil ikke have det? Adtimize har en årlig vækst for deres kunder med eksempler på 95% højere omsætning. Udover at de viser tydelige resultater, og er ekstremt dygtige til deres arbejde, så er de i øjenhøjde med kunderne. På intet tidspunkt føler man sig ført bag lyset, når man samarbejder med Adtimize. Du som kunde er med hele vejen, og kan tjekke resultater fra dine annoncer, og komme med din holdning. De sparrer med én hele vejen, og er transparente i hvad de gør, og hvorfor de gør det. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og jeg bliver ved med at bruge Adtimize til min Facebook annoncering – og jeg vil foreslå dig at gøre det samme!