Skab hygge på badeværelset med sæbedispenser og tandkrus i lækkert design

Går du op i detaljerne i boligindretningen, eller synes du bare, at der mangler lidt farve og personlighed på dit badeværelse? Der skal ikke meget til for at gøre et rum lidt ekstra lækkert, så en lille detalje som et sæt sæbedispenser og tandkrus kan være med til at gøre dit badeværelse lidt ekstra skønt at træde ind i en tidlig mandag morgen.

Funktionelt og flot

Der er ingen grund til at gå på kompromis med designet, bare fordi din sæbedispenser og tandkrus også skal være praktisk og funktionelt. Der findes et flot udvalg af sæbedispenere og tandkrus, så du kan få god kvalitet i lige præcis det udtryk, som matcher din stil og din indretning. Du kan både få hele sæt, der også inkluderer sæbeskål, så du får et ensartet udtryk, eller du kan blande de forskellige stilarter og skabe et mere unikt udtryk på dit badeværelse. Det er helt op til dig! Prøv f.eks.:

  • Sæbedispenser til væg
  • Sæt i marmor-look
  • Sæt i rustikt look
  • Sæt i træ eller glas
  • Mixe forskellige farver såsom rosa og lilla, eller grå og blå
  • Mixe forskellige materialer eller mønstre

At investere i en sæbedispenser pynter på badeværelset og gør det mere luksuriøst, men det er også et bæredygtigt og økonomisk valg. Med en sæbedispenser behøver du nemlig ikke hele tiden at købe nye engangsdispensere i plastik, men kan nøjes med at købe større og billigere dunke med sæbe til opfyldning. 

Sammensæt det med dine badeværelsestekstiler

Hvis det ikke er nok, kan du overveje også at udskifte håndklæder, badeforhæng og bademåtte til noget i farver, mønstre og designs, der matcher med sæbedispenser og tandkrus. Du kan også pifte badeværelset op med en plante eller to i nogle lækre planteskjulere, som ikke bare giver ekstra liv og farve til rummet, men også er godt til at rense luften. En række planter trives endda bedst i fugtige og lysfattige miljøer, så den plante som du har svært ved at holde liv i, i stuen, vil måske blomstre op i badeværelset.