Sæt smykker og ure under juletræet

Sidder du i dit hyggelige hjemmekontor og overvejer, hvad du skal give i julegave til din kæreste, kone eller en anden person? Sæt smykker eller ure under juletræet: Mere end noget andet år, fortjener alle de fineste julegaver. Og mere end noget andet år, giver det virkelig mening, at udtrykke sin kærlighed gennem sine julegaver. Smykker og ure har altid haft en stærk symbolsk betydning, så det er en oplagt julegave. Her er 3 smykkebrands, som du kan gå efter.

Den smukke og funktionelle gave – ure under juletræet

ure er smarte, smukke og funktionelle på samme tid. Designer ure er i dag designet, så de både viser hvad klokken er, men også sætter prikken over i’et på dit look. Ure er ligesom smykker noget som mange vælger at gå med for at gøre lidt mere ud af sig selv. Ure er især en populær accessory hos mænd, der ellers ikke går med mange andre smykker. Til mænd kan du f.eks. tage et kig på et smart Lorus herreur eller ure af Bering.

Sif Jakobs under juletræet

Hvis du gerne vil give smykker med funklende krystaller eller lignende, så er Sif Jakobs smykker et sikkert hit. Den danske designers smykker kan nemlig kendes på de mange smukke og farverige zirkoner, der anvendes. Zirkoner er kunstigt fremstillede smykkesten, der ligner diamanter og krystaller. De har samme smukke, funklende effekt, som en diamant, men de er meget billigere. Derfor er Sif Jakobs smykker noget, som de fleste kan få råd til. Alle smykkerne er desuden utrolig elegante og passer perfekt til den minimalistiske skandinaviske stil. Dette er den perfekte julegave til en person, der vil elske høj kvalitet smykker i smukke farver og med et elegant design.

Giv et blad fra PureLeaf

PureLeaf er nogle af de mest unikke smykker, som du kan købe. Alle deres smykker er nemlig lavet af ægte blade, som er støbt i 18 karat guld eller hvidguld. Du kan nærmest ikke finde smykker, der er mere naturtro end PureLeaf smykker. Den unikke fremgangsmåde, betyder desuden, at hvert smykke er unikt. Så selv et par øreringe kan være lidt forskellige. Dette er helt sikkert den perfekte gave til en naturelsker. Det er nemlig kun nedfaldne blade og grene, der bruges i smykkerne. Derudover anses for at være et bæredygtigt smykkebrand.