Nu kan du få pool til haven

Er der noget bedre end en varm sommerdag på stranden, hvor man kan ligge og dase i solen og nyde det dejlige varme vand? Nu behøver du ikke længere tage på stranden for at nyde at komme en tur i bølgen blå. Nu kan du få have pool til om sommeren i din have, eller hvor du kunne have plads til en. En pool i haven kan siges at være børnenes drøm, og så kan der samles til sjov og leg hjemme i baghaven. Hos Ude-leg.dk forhandles der fritstående pools til haven i forskellige størrelser og former, så det er blot med at gå på udkig og se hvilken slags, der kunne være noget for dig og din familie.

Havepool til hele familien

Poolene, der forhandles hos Ude-leg.dk, er fra pool producenten, EXIT Toys, som er et anerkendt mærke indenfor pool branchen. EXIT Toys er kendt for deres lange holdbarhed og høje kvalitet, og nu kan du få det lige i din baghave til sjov og leg i sommervarmen. Der er mange muligheder med en pool i haven. Ikke nok med at du kan have en ny form for familiehygge i form af badning lige i haven, så kan disse pools også benyttes hele året rundt.

Poolene fra EXIT Toys er med pool dome, som er en specielt fremstillet kuppel, der er beregnet til at blive trukket over poolen. Dette vil skabe en drivhuseffekt i poolen som gør, at den kan holde sig varm. Dette er også en fordel i og med, at pool domen sikrer, at poolen holdes ren for eksempelvis blade og insekter, da den jo er udendørs.

Husk at vedligeholde poolen

Det er dog vigtigt at sørge yderligere for vedligeholdelse af sådan en pool til haven. Pool domen kan sørge for sit, da det jo som nævnt tidligere fungerer som et overtræk til poolen, men dette er ikke nok. Vedligeholdelse af en pool er vigtigt, da et dårligt vandmiljø kan skabe gener i form af for eksempel hudproblemer og maveonde. Det handler om at finde en balance mellem vandets indhold af klorin og vandets surhedsgrad.