Hvad kan man sprøjtelakere?

Sprøjtelakering og sprøjtemaling er et fantastisk materiale, fordi det kan få gamle og nedslidte møbler til at se næsten helt nye ud – i hvert fald, hvis man får opgaven udført af professionelle sprøjtemalere, som eksempelvis Dibbern Color Design, https://www.dibberndesign.dk/. Sprøjtelakering giver en smuk, ensartet og blank overflade, der samtidig har en lang holdbarhed, fordi der ofte sættes flere lag på møblet. Læs med og find ud af hvad man egentlig kan sprøjtelakere. 

Sprøjtelakering af køkkenlåger

Mange anvender især sprøjtelakering til køkkenlåger. Sprøjtelakering er nemlig meget billigere end at købe et helt nyt køkken. Derudover kan man faktisk opnå et smukt resultat med sprøjtelakering, der får køkkenet til at se næsten helt nyt ud. Sprøjtemalere vil selvfølgelig sørge for at forberede køkkenlågerne inden malingen påføres ved at vaske og slibe dem grundigt. Dette sikrer, at overfladen er så blank som mulig. Derefer påføres 2-3 lag af sprøjtelakering, hvilket giver en ekstrem god holdbarhed og en smuk dybde i farven. 

Lakering af designklassikere

Udover køkkener, så er sprøjtelakering også en god mulighed, hvis man ønsker at opfriske gamle designklassikere. Disse møbler kan ikke nemt udskiftes, men de kan stadig miste meget af charmen, hvis de ser meget gamle og nedslidte ud. Med sprøjtelakering kan man nemt få dem til at se næsten nye ud. Møblerne vil selvfølgelig blive behandlet forsigtigt, når sprøjtemalingen påføres. Kunder har blandt andet anvendt sprøjtelakering til at fornye gamle PH lamper, nedslidte Arne Jacobsen 7’er stole eller endda Wegner Y-stole. 

Lakering af cykler og alufælge

Sprøjtelakering kan faktisk ikke kun anvendes til møbler inden i huset. Det kan også anvendes til udendørs ting, som for eksempel cykler og alufælge. Nogle steder kan en nedslidt cykel være en fordel, fordi der måske er en mindre chance for, at den bliver stjålet. Hvis du derimod bor et sted, hvor chance for at cyklen bliver stjålet er lav, så kan det være utrolig rart at give cyklen et friskt, nyt look med sprøjtelakering. Det samme gælder bilen. Det er bare rare at cykle på og køre i noget, der ser flot og nyt ud.