Her er 3 af de bedste RC-mærker

En radiokontrolleret bil, eller en RC bil, er et yndet legetøj blandt drenge. Interesse for de små biler finder du også blandt voksne mænd, der ynder at nørde med bilernes mekanik og prøve sig af med nye motorer, fælge og andet udstyr, der kan give deres RC bil fortrin frem for andres i konkurrencehenseende. Køb RC bil, hvis du vil introduceres til en verden af fart. Her i indlægget kan du høre om tre af de bedste RC-mærker.

Fjernstyret bil på en mark

Xinlehong – billige og til begyndere

Xinlehong RC biler er i den billige ende af markedet, og de er lette at gå til for begyndere. Specielt de mindre buggyer, der formår at køre uhindret på de fleste overflader, kan sagtens konkurrere med større biler. Dog er en ulempe, at reservedele kan være svære at finde. Det er en problematik, du kan løfte med forhandleren før et køb. Som eksempel på en Xinlehong kan nævnes den populære Spirit Racer, der vejer 800 g, men kan nå en hastighed af 35 km/t.

Traxxas – hurtige og solide

Traxxas er en texansk producent af RC biler, hvis biler er blandt de dyreste på markedet. Til gengæld får du også noget for pengene. Traxxas-biler er både hurtige, store og ekstremt modstandsdygtige. De kan holde til at flyve rundt, som RC biler ofte gør, og lande på siden – til en grad! Traxxas brillerer også ved at tilbyde et bredt sortiment af dele og accessories, så du kan give din bil dit eget personlige præg. Rustler 4×4 VXL er et typisk eksempel på en Traxxas. Bilen vejer 2,5 kilo og tordner derudad med op til 65 km/t.

Tamiya – passer enhver smag

Til sidst kan nævnes japanske Tamiya, der er verdenskendt for at tilbyde god overensstemmelse mellem kvalitet og pris. Tamiya-biler er yndede både blandt begyndere og dedikerede hobbyister. Udover konventionelle trucks og buggyer prøver Tamiya sig også af med alternative designs. For eksempel halvmeterlange lastbiler, der kører roligt afsted med 20-25 km/t. Tamiya har øjet for de små detaljer, hvilket skinner tydeligt igennem, når de i samarbejde med egentlige bilproducenter genskaber deres køretøjer i mindre målestok.