Har du brug for at få transporteret ét eller flere dyr fra A til B?

Mange dyreentusiaster eller zoologiske haver ønsker – eller er nødsaget – til at købe specielle heste, dyr til landbrug, eksotiske dyr, sjældne hunderacer eller lignende hjem fra udlandet, men opgiver måske ønsket, fordi transporteringen virker uoverskuelig. Det kan enten være, at man tænker, at det er en svært logistisk opgave, eller at det er synd for dyrene. Hvis du står i samme situation, så tøv ikke. Du kan nemlig få professionel hjælp til at få dit dyr hentet eller bragt til destinationer i det meste af verden på en sikker og godkendt måde.

Der kan være mange grunde til, at du har brug for hjælp til dyretransport. Det kan være, at du har købt et dyr i udlandet, som du skal have transporteret hjem, måske har du solgt et dyr til én som bor langt fra dig eller noget helt tredje. Uanset hvad din situation er, vil der altid være professionel hjælp at få, når det kommer til transport af levende dyr.

Få professionel hjælp

Et dyr er et levende væsen, og derfor er det vigtigt, at det bliver behandlet med respekt og har gode forhold, når det skal flyttes fra ét sted til andet. Det er ikke sikkert, at du har mulighed transport af dyr under godkendte forhold, hvorfor du med fordel kan kontakte N.A. Nissen Spedition og Transport ApS. Her er der ingen dyr der hverken er for store eller for små til at blive transporteret sikkert og godkendt til deres nye hjem.

Når du vælger at få professionel hjælp til flytningen af dyrene, kan du som tidligere ejer, køber eller ansvarlig være sikker på, at dyrene kommer trygt og godt til den nye destination. Hvis dyrenes velfærd er din største bekymring i forhold til transporten, kan du kaste et blik på de mange dyr i fx zoologisk have, hvor de fleste er blevet hentet til Danmark fra stedet rundt omkring i verden, og som i dag har det godt.