Find den perfekte hundesnor hos Designforpets.dk

En hundesele er uundværlig som hundeejer, når hunden skal luftes. Der er mange fordele ved at sætte sin lid til en hundesele fremfor en snor, da trækket fra selen fordeles over hele hundens brystparti. Dette aflaster trækket fra hundens hals, som er mere fremtrædende ved hundesnor.

Hundeseler kan fås i et hav af forskellige varianter. Dette er en fordel, da der er ideelle modeller at finde til alle racer af hunde, så du er sikker på, at din hund er mest komfortabel på gåturen. Se det store udvalg hos Designforpets.dk.

Sød hund ligger på hovedet

Find den rigtige hundesele

Hundeseler fås som nævnt tidligere i mange forskellige varianter. Dette er, så man er sikker på at kunne få en sele til hver race uanset størrelse og type. Derfor afhænger hundeselen altid af, hvilken hund du har. Der er heldigvis producenter, der specialiserer sig i hundeseler til både små og store hunde, så der er intet at bekymre sig over.

Hos Designforpets.dk kan du finde seler til alle slags hunde og fra mange forskellige producenter, så du kan finde en hundesele, der både ser godt ud, hvis dette ønskes, samt giver din hund bedst komfort. Designforpets.dk tilbyder også hundesele bedst i test, så du her har muligheden for at købe de bedste hundeseler.

Mål til hundesele

Det er naturligvis en fordelagtig ting, hvis du som ejer sørger for at tage mål af din hund før køb af hundesele. Når det kommer til at finde den korrekte størrelse på hundeselen, er især to mål vigtige. Din hund skal måles omkring halsen og omkring brystet. For at sikre sig at hundeselen ikke kommer til at sidde for stramt, kan du tage to fingrer under målebåndet ved måling. Det skal dog siges, at de fleste seler er justerbare omkring brystet, så der er lidt plads at gøre godt med.

Forskellige modeller af hundeseler kan variere i størrelse så det er noget, man skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at din hund oplever komfort i sin hundesele på sin gåtur, så der ikke er noget, der unødigt spænder og strammer de forkerte steder, så hunden får begrænset bevægelsesfrihed.