Få hjælp med et online tilmeldingssystem

Det er vigtigt at have et tilmeldingssystem, der ikke bare hjælper dig, men som også er tilfredsstillende for eventdeltagerne. Uden et online tilmeldingssystem, kan du risikere, at der er noget, der går galt, så du pludselig mister overblikket over eventet. Denne risiko har du ikke, når du benytter et onlineprogram til eventplanlægning

Brugervenlighed gør det nemt

Det skal gerne være nemt for dine deltagere at tilmelde sig dit event, og det er præcis derfor, at et hjælpeprogram er en god ide at bruge. Du kan få hjælp til dit næste event ved at bruge dette brugervenlige tilmeldingssystem, som effektivt hjælper dig med at holde styr på dine deltagere og deres præferencer. Programmet gør det nemt for dig at holde styr på, hvem der er tilmeldt, hvem der mangler at betale, hvor de gerne vil sidde, hvad de ønsker at spise osv. Alt, du skal gøre, er, at sætte ting som invitationer og programmer op. 

Masser af funktioner gør dit job nemmere

Selvfølgelig skal et program ikke have så mange funktioner, at dit job blot bliver sværere ved at bruge det, men det er derfor, du skal bruge et program, som har alle de nødvendige funktioner. Du kan for eksempel finde følgende funktioner i programmet:

  • Invitationer – Du kan nemt designe invitationer og sende dem ud til dem, du ønsker, der skal deltage i dit event. Herefter kan potentielle deltagere trykke ’tilmeld’ eller ’nej tak’, og du vil hurtigt kunne se, hvem der har trykket hvad på deltagerlisterne. 
  • Deltagerlister, hvor du har mulighed for at se, hvem der deltager i dine arrangementer. Desuden er det også herfra, du kan kommunikere med gæsterne, hvad end det er fælles eller individuelt.
  • Program. Ved hjælp af denne funktion, kan du nemt indtaste programpunkter og dele dem med dine deltagere, så alle har styr på, hvad der sker hvornår. Ved hjælp af appen, der også findes, kan deltagerne også have programmet på sig hele eventet igennem. 
  • Tilvalg. Med denne funktion kan du indtaste diverse ekstra ting, deltagerne kan vælge mellem. Det kan for eksempel være frokostmuligheder eller lignende.