En undervognsbehandling er penge godt givet ud

Bilejere i Skandinavien og andre kolde steder i verden kender alle til den samme udfordring; salt på vejene om vinteren. Det er universelt for lande, hvor at der i vintermånederne kommer minusgrader, og det kan næsten gøre ondt indvendigt, når man tænker på, hvilken skade saltet potentielt set kan gøre på ens bil. Men det bringer selvfølgelig også meget sikkerhed, idét at det får sneen på vejene til at smelte, så det bliver lettere at føre bilen på vejen.

Det skandinaviske vejr er hårdt ved vores biler

Men salt er absolut ikke godt for undervognen, og det er selvom, at biler i dag bliver produceret på væsentlig anden vis end tidligere. Materialerne, der bliver brugt i dag, er både stærkere, lettere og mere fleksible i forhold til vejrforhold, men det betyder ikke, at vinteren er noget, man ikke skal bekymre sig om som bilejer. Biler laves i dag med materiale som eksempelvis aluminium samt polykarbonat, som altså er materialer, der i mindre grad påvirkes af salt og andre midler, der bruges om vinteren. 

Men der er en måde at undgå den potentielle opbyggelse af rust, hvilket kan ske gennem en såkaldt undervognsbehandling, hvor der altså sprøjtes et beskyttende lag af et særligt stof, som sikre bilens undervogn med rust. Undervognsbehandlingen skal ses som værende en form for barriere, der beskytter undervognens komponenter mod salt, fugt, luft og andre naturlige stoffer, der kan forårsage rust. 
Heading

Kan dette gøres på egen hånd?

Hvis man har en lift til at løfte bilen op, så man kan stå sikkert under bilens undervogn, så kan man egentlig godt selv give sin bil en undervognsbehandling, men det kan være svært at gøre ordentligt, da selve “spray” metoden, hvorved man påfører det rustbeskyttende materiale, kan være svær at gøre ordentligt. De fleste autoværksteder, forhandlere og andre personer med erfaring om biler vil derfor også anbefale, at man får udført en undervognsbehandling fra et autoværksted, hvorved man kan sikre sig, at materialet påføres på korrekt vis.

Der findes mange autoværksteder i Danmark, som gerne udfører en undervognsbehandling på din bil, men tit og ofte ønsker man, at få den absolut bedste service til den bedste pris. Her kommer Quickpoint ind i billedet, da en undervognsbehandling udføres af et dygtigt personale til en overskuelig pris.