En ferie for hele familien

Det kan være svært at finde ud af, hvor familiens næste feriedestination skal være henne, da alle jo helst ser, at alle i familien bliver hørt. Børnene vil det ene, og forældrene vil tit det andet – men fortvivl ej. For på et krydstogt er der nemlig mulighed for, at alle familiens ønsker bliver opfyldt på en gang. Ved at vælge et middelhavscruisetilgodeser du alle dine familiemedlemmers ønsker. Alt fra børnenes lyst til sjov og leg, til de voksnes lyst til rolige aftenmåltider eller vinsmagning. 

Et krydstogt er godt for din børnefamilie fordi.. 

Et krydstogt er et godt alternativ til den klassiske charterferie, som børnefamilier ofte tager på, men den har dog mange fordele, som du ikke finder på en typisk badeferie. 

Ved at tage på krydstogt vil der være en masse aktiviteter for børnene, som forældrene kan vælge at deltage i – ellers kan børnene være under personalets opsyn, og forældrene kan herved nyde lidt alene tid. 

På et krydstogt behøver dine børn nemlig ikke din konstante opmærksomhed. Alle aktiviteter er ordnet på forhånd, og børnene kan i det fleste tilfælde selv vælge, hvad de vil, og hvornår de vil det, da alle disse aktiviteter oftest hører med i prisen. Har du endda en baby med om bord, har mange af krydstogterne ordninger, så dit barn kan blive passet på samme måde, som de bliver passet i dagplejen eller vuggestuen herhjemme. 

3 hurtige tips til når du rejser med børn 

  • Lad være med at pakke for meget

Selvom du umiddelbart kan tro, at du har brug for mange ting, når du skal på krydstogtrejse, så er det vigtigt at huske på, at mange af rejsedestination har netop det, du har brug for. 

  • Lav en plan

Først og fremmest kan det være en god ide at snakke med børnene om turen, fortælle hvilke lande, i kommer til at besøge, og så i fælleskab blive enige om, hvilke ting i gerne vil nå at opleve de forskellige steder. 

  • Pak snacks til hver destination

Børn kan blive utålmodige, så det kan være en smart ide at pakke nogle snacks med.