Det skal du vide om rejser til Golden Sands, Bulgarien

Skal du en tur til sydens varme og lækre hav? Eller vil du bare gerne have en party-uge dedikeret til  sjov? I så fald kan det være, at du overvejer en tur til Golden Sands Bulgarien. Det også et udmærket valg, for byen er fyldt med masser af muligheder for unge og præget af et pulserende natteliv. Lyder det som noget for dig, kan du læse meget mere på www.duf-rejser.dk.

En skøn kystby i Bulgarien

Golden Sands er en dejlig ferieby, der ligger ved Bulgariens bred ud til Sortehavet. Der er tale om en helt fantastisk strand med vanvittigt fint sand. Vandet er en vidunderlig blå farve, og strandpromenaden er fyldt med restauranter og barer.

Til den mere praktiske side skal det nævnes, at Bulgariens strøm har en spænding på 230 volt ligesom i Danmark – så du kan trykt sætte dine apparater i stikkontakten på hotellet. Man betaler med bulgarske Leva men kan også slippe afsted med at bruge Euro i de fleste turistområder. Priserne er generelt meget lavere end herhjemme i Danmark. Du kan derfor nyde ferien fuldt ud, uden at skulle gå på kompromis med noget.

Udgangspunktet for en god ferie i Golden Sands

Først og fremmest skal du nøje overveje hvilken rejseløsning du vælger. Du kan forsøge at finde rejser til Bulgarien Golden Sands til billige penge – måske i form af en afbudsrejse. For at få den bedst mulige ferie, skal dit udgangspunkt, altså selve rejse og valg af hotel, nemlig være noget du har tænkt godt over.

Apropos valg af hotel: Synes du det er fedest, hvis der er fyldt med unge som dig, skal du vælge et ungdomshotel. Der findes også partyhoteller for alle festaberne derude og byhoteller for dem, der ønsker at være tæt på det hele og i gåafstand til klubber og diskoteker. Du kan desuden vælge et strandhotel, hvis det, du ønsker dig allerhøjest, er muligheden for at dase dagen lang på den lækre sandstrand og bade i bølgen blå. Og endeligt, hvis du har pengene til det, kan du gå efter et af de eksklusive luksushoteller.