Den bløde gave: bambus strømper

Det kan godt være, at vi alle har gået og brokket os over bløde gaver som børn, men jo ældre man bliver, des mere begynder man at sætte pris på også de bløde gaver. Det er ofte de ting, vi ikke lige bruger penge på i hverdagen, som kan gå hen og blive en lille luksus. Der er for eksempel ikke noget som at trække et par nye, bløde sokker på foden.

Hvis man lige står og mangler en lille gave, så er det efterhånden de bløde gaver, der aldrig helt slår fejl. Hvad med at give nogle lækre nye bambus strømper? 

Bløde bambus strømper, der holder

Det kan som bekendt være de små ting, vi normalt ikke ynder os selv, der kan gå hen og blive de bedste gaver. Mange af os lader vores sokker gå hen at blive både ru og hullede, før vi skiller os af med dem, men følelsen af at have nogle nye bløde sokker om fødderne er svær at matche.

Med bambus sokker kan man dog beholde denne følelse lidt længere, i og med at de er lavet i bambus, der er et særligt blødt og holdbart materiale. 

Bambus bliver nemlig ikke så let slidt, som de sokker mange af os ellers normalt går i. Ellers er mange sokker nemlig lavede af det mindre holdbare polyester eller bomuld.

Et åndbart materiale

En af de andre store fordele, ved sokker der er lavet af netop bambus, er, at bambus er et meget åndbart materiale, der føles behageligt mod huden. Det gælder også, hvis man går med sine sokker i mange timer, hvad de fleste af os normalt gør.

Bambus er desuden et materiale, der formår at transportere sved meget godt. Det betyder, at ens fødder ikke vil blive så fugtige og sure som de ellers nogle gange kan blive efter en lang dag. 

Endelig er bambus et klimavenligt materiale, da produktionen ikke tager så meget på miljøet, som for eksempel bomuld gør. Det er ellers et materiale, vi ser meget af, når det kommer til påklædning.