Brug flexleasing til at anskaffe drømmebilen

Mange mennesker har en drømmebil i sigte, som de ønsker sig i fremtiden. Måske er det den røde Ferrari eller den gule Porsche. Det er ikke altid, at man lige har råd til at købe drømmebilen med det samme og tålmodighed til at vente. Det er her, at flexleasing kommer ind i billedet, så du kan få fingrene i din drømmebil allerede i dag.

Der findes mange forskellige leasingfirmaer, som vil kunne flexlease din drømmebil til dig. Se mere på specialcars.dk/flexleasing/.

Hvad er flexleasing?

Når man flexleaser, køber du ikke en bil med det samme, og du slipper dermed for at betale et stort beløb på én gang. Du betaler i stedet for en periode, hvori du benytter og i princippet lejer en bil.

I Danmark er der registreringsafgift på biler. Ved flexleasing af biler deles denne afgift op i flere dele afhængigt af perioden, man leaser bilen. Leasingperioden er normalt cirka 12 måneder.

Flexleasing er altså især relevant for dem, der ønsker at køre i dyrere biler såsom lækre sportsvogne, da du netop sparer penge på registreringsafgiften.

Flexleasing giver også en stor frihed til dig som kunde, da man i løbet af året har mulighed for at skifte mellem flere forskellige typer af biler. Så om sommeren kan du køre i en lækker og åben sportsvogn og om vinteren en lidt større og tungere bil.

Prisen for at flexlease biler

Du flexleaser en bil gennem et leasingselskab, som har købt bilen. Leasingselskabet lejer derfor bilen ud til dig. Du skal som kunde derfor betale en rente til leasingselskabet, så de kan få finansieret købet af bilen.

Den samlede mængde penge, du skal betale om måneden til leasingselskabet, bliver derfor nogle renter og et afdrag på registreringsafgiften.

Leasingselskabet vurderer også en restværdi på bilen, som er værdien af bilen, man forventer efter lejeperioden. Restværdien vil blive fastsat, når aftalen af flexleasing indgås.

Man skal som kunde også være opmærksom på, at man selv har ansvaret for vedligeholdelsen af bilen under hele lejeperioden. Dette indebærer blandt andet reparationer på bilen og serviceeftersyn ligesom ved at eje en bil privat.